En İyi Tez Dalı’nda Ödüle Layık Olan Öğretim Üyemiz Yrd.Doç.Dr.Burcu ÇILDIR’a Dekanımız Plaket Verdi

2017 Yılı Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırmaları Ödül Töreni 2 Kasım 2017 Perşembe günü Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Hasan Ali Yücel Salonunda 150 kişiyi aşan bir katılımla gerçekleşti. Bu yıl düzenlenen ödül töreninde Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Burcu ÇILDIR’ın “Müzede Eğitim Etkinliklerinin Öğrencilerin Yazma Becerisine Etkisi” adlı doktora tezi  “En İyi Tez Dalı”nda ödüle layık görüldü.

Bu nedenle, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Dekanımız Prof. Dr. Recep Polat, öğretim üyemize plaket takdim etti.

Plaket takdiminde, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Mehmet Bekdemir ile Doç. Dr. M. Abdullah Arslan’da hazır bulundular.