Dr. Öğr. Üyesi Yaşar ÖZELMA Şefliğinde Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Orkestra Konseri Düzenledi

Üniversitemiz, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı lisans 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından “Orkestra Konseri” düzenlendi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaşar ÖZELMA şefliğinde düzenlenen konser Eğitim Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleştirildi. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin büyük ilgiyle katıldığı konserde, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Özelma’nın orkestra için düzenlemesini yaptığı “Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek” adlı Erzincan yöresine ait türkünün yanında türkü düzenlemeleri ve yabancı eserlerden oluşan karma bir repertuar seslendirildi. 27.04.2018 tarihli etkinlik katılımcılardan büyük beğeni topladı.