Eğitim Fakültesinde Matematik Festivali

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü  Matematik Eğitimi Anabilim Dalı İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri tarafından 03 Mayıs 2017 tarihinde Matematik Festivali gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen festivalde, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan matematik eğitim setleri, posterler, sunumlar, materyaller, oyunlar ve matematik şarkıları görücüye çıktı.

Festivale, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 50 ortaokulun öğrencileri de davet edilirken, öğretmen adayları öğrencilere materyaller ve eğitim setleri hakkında bilgi verdi. Öğretmen adayları ayrıca eğitici şarkılar ve eğlenceli matematik oyunları ile festivale katılan öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.