2017-2018 MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Sonuçlara ulaşmak için Tıklayınız.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

• Kayıtlar ilgili öğrencinin şahsen müracaatı halinde yapılacaktır. (Mazeretini beyan eden öğrenciler noter vekaleti ile kayıtlarını yapabileceklerdir.)
  • Posta yolu ile kesin kayıt işlemi yapılmayacaktır.

GEREKLİ BELGELER

1. ÖSYS Sonuç Belgesi
  2. Yükseköğretim Kurumundan Alınan Öğrenci Belgesi
  3. Disiplin Durumunu Gösterir Belge (Öğrenci belgesi ya da transkriptte belirtilmiş ise ayrıca istenmez)
  4. Onaylı Not Transkripti (Muafiyet için)
  5. Onaylı Ders İçeriklerini Gösterir Belge (Muafiyet için)
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  7. 4 Adet Vesikalık Fotoğraf
  8. Flash Ortamında Fotoğraf (Boyutları 405X500 100 KB’tı Açmayacak Şekilde)
  9. İkinci Öğrenim İçin: Öğrenci Katkı Payı Banka Dekontu (Öğrenciler Katkı Payını aşağıda belirtilen Halk Bankası IBAN Numaralarına; Adı, Soyadı ve T.C. Numaralarına göre yatırabilirler.
  10. Öğrenci Katkı Payını Yatırdığına Dair Banka Dekontu. (İkinci Öğretim Öğrencileri İçin)

NOT: İkinci Öğretim Katkı Payı, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda kesin kayıt yapıldıktan sonra yatırılacaktır.

BAŞVURULAR

Başlangıç Bitiş
Asil Liste Kesin Kayıt Tarihleri 11.09.2017 13.09.2017
Yedek Liste Kesin Kayıt Tarihleri 14.09.2017 15.09.2017

NOT: Kesin kayıt işlemlerini yaptırmadan önce, ilgili bölüm/anabilim dalı başkanlığı ile sınıfınız, ders muafiyetiniz ve ders intibakı konusunda görüşmeniz gerekmektedir.