2017-2018 Akademik Yılı 1. Sınıf Öğrencilerin Ders Kayıtları ve Ders muafiyetleri

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!

2017-2018 AKADEMİK YILINDA ÖSYM İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞTİRİLMİŞ OLAN 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DERS KAYITLARI 11-15 09 2017 TARİHLERİ ARASINDA SINIF DANIŞMANLARI TARAFINDAN YAPILACAGINDAN DOLAYI,ÖĞRENCİLERİMİZİN HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMASINA GEREK YOKTUR.

Not:

1: (E- DEVLETTEN KAYIT YAPTIRIP EVRAKLARINI TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN 18-20 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA KESİN KAYIT EVRAKLARINI DANIŞMANLARINA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR)

TESLİM EDİLMESİ GEREKEN EVRAKLAR

•  Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin fotokopisi,
  •  6 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) vesikalık fotoğraf,
  • ÖSYM Sonuç Belgesi çıktısı,
  •  Nüfus cüzdanı fotokopisi (Noter onayına gerek yoktur.)
  • e-Devlet üzerinden kayıt olduklarını gösterir barkod çıktısı

2: ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN SINAVLA FAKÜLTEMİZİN HERHANGİ BİR BİRİMİNE KAYIT HAKKI KAZANANLAR İLE YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DAHA ÖNCE DEVAM EDİP  BAŞARILI OLDUKLARI DERSLERDEN MUAF TUTULABİLMELERİ İÇİN İLGİLİ BÖLÜMÜN BÖLÜM SEKRETERİNE MUAFİYET OLMAK İSTEDİKLERİ DERSLERİN İSİMLERİNİ, DERS İÇERİKLERİNİ VE ONAYLI NOT DÖKÜM BELGELERİNİN ASLINI 11-15 EYLÜL 2017 TARİHLERİ ARASINDA DİLEKÇE EKİNDE ŞAHSEN TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.