MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİNDE BOŞ KALAN KONTENJANLAR İÇİN YEDEK LİSTEDEN KESİN KAYITLARI YAPILACAK OLAN ADAYLARIN LİSTESİ

2017 Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı sonucuna göre, kesin kayıt hakkı kazanan adaylardan kesin kayıt yaptırmayan 2 kişi yerine yedek listeden kayıt hakkı kazanan adaylar 15 Eylül 2017 tarihinde kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı’na Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazananların

İsimleri Aşağıda Belirtilmiştir

Sıra No Kesin Kayıt Yaptıracak

Adayın Adı ve Soyadı

Yedek Listeden Başarılı Olduğu Sıralama Kesin Kayıt Tarihleri
1 Ferhat ÇELİK 01 15 Eylül 2017
2 Yasemin ÖZKAN 03 15 Eylül 2017

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte

fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’na başvurmaları gerekmektedir.

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (*)(**)
  2. 6 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) vesikalık fotoğraf
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi (Noter onayına gerek yoktur)
  4. Flash bellekte vesikalık resimlerini getirmeleri gerekmektedir.

Resim Boyutları: 405X500 100 KB’ı aşmayacak şekilde olmalıdır.

(*) İlgili belgelerin noter onaylı suretleri ile aslının aynıdır suretleri kabul edilmez.

(**) Diplomasını kayıp edenler, mezun olduğu ortaöğretim kurumundan “diplomasını kaybedenlere mahsus belge” ile kayıt yaptırabilir.

Kesin kayıtlar, şahsen ya da noterden vekalet verilen kişi tarafından (vekaletnamenin aslı zorunludur) yapılabilir.

Söz konusu kayıt tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar, kayıt haklarından vazgeçmiş sayılırlar.